KeyHunt Live Escape Game Åbner

Dato: 2015-03-13

Live Escape Game-konceptet kan nu som en af de første versioner i Danmark findes i form af KeyHunt. Skærp dine sanser og grib en ven eller en håndfuld og begiv jer ud på et udfordrende spil, hvor du og dine venner er fanget i et rum og ved hjælp af ledetråde skal nå at løse den store gåde, så I kan slippe ud i tide!

Din kreativitet bliver sat på prøve, og måske skal selv den sjette sans også aktiveres, når du finder dig selv spærret inde sammen vennerne, og tiden langsomt rinder ud, mens I forsøger at greje, hvad den nyeste ledetråd peger i retning af, hvad I skal gøre, så I kan samle alle nøglerne i tide.

Blot en spytklat fra Nørreport Station i det indre København finder du en af de får danske versioner af begrebet ’Live Escape Game’, der har gået sin sejrsgang i blandt andet Japan og England. Så spurt ind på www.keyhunt.dk eller vores facebook-side og book din tid allerede i dag.

Kan du bevare det kølige overblik over de mange mystiske ledetråde i alle afskygninger og holde hovedet koldt, når den famøse time ubønhørligt rinder ud? Men vigtigst af alt – kan du slå dine venners tid i at være den ultimative sejrsherre i dit yndlingsrum? Vi ses på Vendersgade 4, 3. sal. 1363 København K til udfordrende eventyr med KeyHunt København.