KeyHunt - Perfekt til polterabend

KeyHunt er et sjovt live escape game, som er perfekt til jeres polterabend, og ligger lige ved Nørreport station i København. I bliver lukket ind i vores specielle escape game rooms, som er fyldt med gåder, mysterier og andre puslerier. I har nu 60 minutter til sammen at løs opgaverne ved at bruge jeres logiske sans, opmærksomhed og samarbejde. Kan I løse mysteriet i tide og komme på vores pointtavle?

Fantastisk Oplevelse

Vi har med stor success haft mange polterabends forbi hos KeyHunt - både stags og hens! Se her hvad andre polterabends har sagt om deres besøg:

  • "Legen... wait for it... dary!" ★★★★★ Det var fantastiksk engagerende at prøve live escape games hos KeyHunt. Alle var i gang hele tiden og vi mistede totalt tidsfornemmelsen. Bagefter var der så meget at snakke om og grine af at hele dagen burde være sat af til det. Kan klart anbefales. Sagt af Krezdl - TripAdvisor
  • "Live Escape Game TAK!" ★★★★★ Jeg kan brændende varmt anbefale Live Escape Gamet KeyHunt. Er personligt blevet revet en tur igennem piratkaptajnens skib. Skills som samarbejde, kreativitet, intuition og gå-på-mod blev afprøvet til det yderste. Jeg ser med glæde frem til en omgang mere og vil anbefale alle mine venner at prøve at slå mit holds tid! Sagt af Lundtang - TripAdvisor

Gruppestørelse for polterabends

Hos KeyHunt kan vi modtage grupper på op til 15 personer. I vil blive opdelt i hold af op til 5 personer, og sendt ind i vores forskellige live escape games. Hvert rum indeholder forskellige opgaver, og giver hver deres fantastiske oplevelse. I vil også få masser af samtaleemner til resten af dagen.

Escape Room: Piratskibet

Escape Room: Piratskibet

Som de nye på skibet Black Dawn har kaptajnen sat jer til at skrubbe dækket. I har hørt om kaptajnens sagnomspundne skattekort, og har besluttet jer for at stjæle det mens kaptajnen sover. Kan I nå at finde det, eller bliver I kølhalet når kaptajnen vågner?

Book Piratskibet Escape Room: Faraoens Forbandelse

Escape Room: Faraoens Forbandelse

Dybt under pyramiden ligger faraoens gravkammer. De lokale hvisker i hjørnerne om Kah'rantusjuvelen med overnaturlige kræfter. Som skattejægere har I begivet jer ned til tusmørket i det inderste kammer. Kan I få fat i juvelen før forbandelsen rammer jer?

Book Faraoens Forbandelse Escape Room: Testamentet

Escape Room: Testamentet

Jeres rige onkel efterlader sig en stor arv, men desværre er hans testamente blevet væk. Som hans arvinge er I sikre på, at testamentet gemmer sig et sted i hans hjem. Kan I finde det, og sikre jer arven, eller går alle pengene til kattehjemmet?

Book Testamentet

Hvis I er flere end 15 personer, kan vi til nød presse 6 personer ind i hvert rum, altså 18 personer i alt. Hvis I er flere end 18 personer, kan vi anbefale at booke flere tider efter hinanden, og udnytte vores gode lokation ved Nørreport ved at kombinere med f.eks. frokost i Torvehallerne.

Priser for vores live escape game

Denne fantastiske oplevelse koster fra 199,- pr. person. Der kan være op til 5 personer på et hold til et live escape game. Jo flere I er på et hold, jo billigere bliver det:

Personer Pris pr. person
3 332,- (ved ét rum)
4 249,- (ved ét rum)
5 199,- (ved ét rum)
6 332,- (ved to rum)
7 285,- (ved to rum)
8 248,- (ved to rum)
9 221,- (ved to rum)
10 199,- (ved to rum)
11 271,- (ved tre rum)
12 249,- (ved tre rum)
13 229,- (ved tre rum)
14 214,- (ved tre rum)
15 199,- (ved tre rum)

Hvert af vores rum koster således 995,-.

Book et live escape game
Mere information?