KeyHunt Live Escape Game

KeyHunt er et sjovt live escape game, beliggende i København lige ved Nørreport station. Sammen med dine venner bliver I lukket ind i et specielt live escape room, som er fyldt med gåder, mysterier og andre puslerier. I har nu 60 minutter til at løse opgaverne ved at bruge jeres logiske sans, opmærksomhed og samarbejde. Kan I løse mysteriet i tide og komme på vores pointtavle?

Fantastisk Oplevelse

KeyHunts live escape games er perfekte som starten på en bytur, polterabend, teambuilding, par-dates eller familieudflugter. Se her hvad vores gæster siger:

  • "Fantastisk oplevelse!" ★★★★★ Havde en fantastisk oplevelse i Keyhunts piratrum sammen med nogle venner. Vi fik sat vores evner på prøve, og det lykkedes i sidste øjeblik at finde skattekortet. Kan klart anbefales. Sagt af ageden - TripAdvisor
  • "Live Escape Game TAK!" ★★★★★ Jeg kan brændende varmt anbefale Live Escape Gamet KeyHunt. Er personligt blevet revet en tur igennem piratkaptajnens skib. Skills som samarbejde, kreativitet, intuition og gå-på-mod blev afprøvet til det yderste. Jeg ser med glæde frem til en omgang mere og vil anbefale alle mine venner at prøve at slå mit holds tid! Sagt af Lundtang - TripAdvisor

Forskellige live escape games

Hos KeyHunt har vi tre forskellige live escape games, nemlig Piratskibet, Faraoens Forbandelse og Testamentet. Hvert rum indeholder forskellige opgaver, og giver hver deres fantastiske oplevelse for jeres hold.

Escape Room: Piratskibet

Escape Room: Piratskibet

Som de nye på skibet Black Dawn har kaptajnen sat jer til at skrubbe dækket. I har hørt om kaptajnens sagnomspundne skattekort, og har besluttet jer for at stjæle det mens kaptajnen sover. Kan I nå at finde det, eller bliver I kølhalet når kaptajnen vågner?

Book Piratskibet Escape Room: Faraoens Forbandelse

Escape Room: Faraoens Forbandelse

Dybt under pyramiden ligger faraoens gravkammer. De lokale hvisker i hjørnerne om Kah'rantusjuvelen med overnaturlige kræfter. Som skattejægere har I begivet jer ned til tusmørket i det inderste kammer. Kan I få fat i juvelen før forbandelsen rammer jer?

Book Faraoens Forbandelse Escape Room: Testamentet

Escape Room: Testamentet

Jeres rige onkel efterlader sig en stor arv, men desværre er hans testamente blevet væk. Som hans arvinge er I sikre på, at testamentet gemmer sig et sted i hans hjem. Kan I finde det, og sikre jer arven, eller går alle pengene til kattehjemmet?

Book Testamentet

Priser for vores live escape game

Denne fantastiske oplevelse koster fra 199,- pr. person. Der kan være op til 5 personer på et hold til et live escape game. Jo flere I er på et hold, jo billigere bliver det:

Personer Pris pr. person
3 332,-
4 249,-
5 199,-
Book et live escape game
Mere information?